Creagroep de Rank

Al ruim 25 jaar bestaat binnen onze gemeente handwerkgroep de Rank. Twee keer per maand komen zij bijeen om gezellig samen te handwerken. Onder het genot van een kopje koffie/thee wordt er heel wat gebreid, gehaakt en geknutseld.

De meiden van de Creakraam zijn meestal van november tot en met maart bezig met het maken van leuke spulletjes voor de rommelmarkt. Meestal twee a drie keer gezamenlijk en voor de rest worden de meeste dingen thuis gemaakt. Afgelopen rommelmarkt ontstond het idee om beide groepen samen te voegen. Wij gaan nu verder als Creagroep de Rank. Iedere 2e en 4e woensdag van de maand hopen wij, jong en oud, gezellig creatief bezig te zijn. Gemeente zijn in een heel ongedwongen sfeer, gezellig kletsen en misschien zelfs iets van elkaar leren. Misschien wil je graag leren haken en weet je niet waar te beginnen?
Er is altijd iemand die je wil helpen, waar je de kunst kunt afkijken. Je mag een eigen project meenemen, maar kan ook dingen maken voor de verkoop tijdens bv de rommelmarkt.

Dus……ben je creatief (of wil je creatief worden) kom dan eens een kijkje nemen bij creagroep de Rank. Het maakt niet uit of je graag hout bewerkt, sierraden maakt, haakt of wat voor creatiefs dan ook…je bent welkom! Iedere 2e en 4e woensdag van de maand van 09.30 tot 11.30 uur.

Wij hebben er zin! U/jij ook?!?

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via creagroepderank@hgmaranatha.nl

-