Kampeerweekend 2011 in Woudenberg

vrijdag 20 mei 2011
Al 4 jaar hebben we met een groep gemeenteleden een weekend gekampeerd in Woudenberg. Ook dit jaar is dat weer de bedoeling. We zouden het super vinden als u/jij ook meegaat. Uiteraard met het hele gezin.
 
Het is heel leuk om met gemeenteleden allerlei activiteiten te doen zoals bezinning, sport, spel en gewoon gezellig met elkaar kletsen. Het weekend is van vrijdagmiddag 2 september tot en met zondagmiddag 4 september 2011
 
Kosten van de camping betaalt iedereen voor zich (er wordt wel centraal gereserveerd) en ook voor kampeerspullen moet u/jij zelf zorgen. Er is 1 grote centrale tent waarin gegeten wordt e.d. Voor het eten en drinken wordt voor kinderen tot 12 jaar € 10,-- gevraagd en voor volwassenen € 15,00. Ook wordt er van u/jij een klein aandeel in het organiseren van een aantal activiteiten gevraagd. (Dit varieert van koffie zetten, afwassen, tot een spel organiseren voor de kleintjes).
Het zou geweldig zijn als u/jij meegaat!!!
 
Zijn er nog vragen, stel ze gerust aan Dick en Arina van der Voorden. (tel. 683773) of aan Frank en Nicolette Scheer.(685036) Bent u zo enthousiast dat u meteen wilt opgeven dan kan dat ook bij bovengenoemde mensen.
 
U kunt zich tot en met 10 juni a.s. opgeven.

Gerelateerde berichten