Alpha cursus Nieuw-Lekkerland

vrijdag 22 februari 2019

In september van dit jaar start er weer een Alphacursus. Op 12 september zal er een introductieavond plaatsvinden met het thema: “Is er meer?” 

Is er meer? Ja, dat is er. Vanuit Evangelisatiesamenwerking Keerpunt wil het Alphateam heel graag samen met u/jou op zoek naar dat Meer.  Met elkaar te ontdekken wat er op Golgotha gebeurde en wat dat betekent voor ons! Vragen, vragen en nog eens vragen te stellen, de Bijbel open te slaan en te zien dat daar antwoorden te vinden zijn. Richting en leiding te vinden voor ons leven.

Zoals o.a. Carel schreef: "De Alpha-cursus was voor mij een leven veranderende ervaring. Ik ging wel eens mee naar de kerk, maar dan vooral uit plichtsbesef. Op de Alpha-cursus heb ik besloten om God echt centraal te stellen. Ik dacht dat mijn leven dan minder leuk zou worden, maar dat is niet zo. Ik heb een geweldige groep vrienden leren kennen. Ik kan Alpha zeker aanraden. In het slechtste geval maak je wat vrienden en leer je iets over Jezus. In het beste geval verandert het je leven op een prachtige manier."

Of Catharina: "Ik ben niet opgegroeid met het christelijk geloof. Mijn moeder deed jaren geleden een Alpha-cursus en werd enthousiast over God. Daar kon ik eerst niets mee. Tot ik zelf ging zoeken. Twee jaar geleden besloot ik zelf de Alpha-cursus te doen. Dat was echt te gek! Ik vond veel antwoorden op mijn vragen en werd uitgedaagd om dingen zelf te onderzoeken. Dat was voor mij heel goed, want ik geloof het toch pas als ik het zelf zie of lees."

Misschien iets voor u/jou? Of voor je buren, vrienden, of om met hen samen te gaan volgen.

  • Omdat er heel veel tijd is voor gesprek in kleine groepen..
  • Omdat je les krijgt van predikanten en gemeenteleden van diverse gemeenten.
  • Omdat het goed is je geloof een update te geven!
  • Omdat Gods liefde voor jou zo groot is!

Start donderdag 12 september 2019

Vragen? Mail naar: alphanieuwlekkerland@gmail.com en/of kijk even op de Facebook van Alpha Nieuw-Lekkerland.

Maranathakerk

Mattenbies 1
2957 RJ Nieuw-Lekkerland

Gerelateerde berichten