Startweekend

donderdag 31 augustus 2017

Op DV zaterdag 16 september wordt de startdag gehouden. We bezoeken het Biesboschmuseum in Werkendam en komen rond 17.00 uur weer bij elkaar in de kerk voor een drankje en aansluitend de maaltijd.

Het is de bedoeling dat u zelf wat lekkers meebrengt voor op tafel. Voor soep en brood wordt gezorgd. Als u uitgaat van uw eigen situatie + 1 a 2 personen is er voor iedereen genoeg. Met elkaar iets maken mag natuurlijk ook.

Voor de jeugd vanaf 12 jaar is er vrijdagavond 15 september een uitje gepland.

Voor beide activiteiten kan het strookje uit Het Venster ingeleverd worden in de doos in de hal.

Startzondag

Voor de startzondag van het winterwerk is gekozen voor het onderwerp verbinding. Het thema luidt dan ook “Connected” Het thema ‘Connected’ (Engels voor ‘verbinding’) is diep verankerd in de kerk: God verbindt zich met ons, zo hecht en diep dat het niet stuk te krijgen is.  En op onze beurt verbinden wij ons met God. Geloven is verbinding zoeken, je op God richten, je openstellen en overgeven, met hart en ziel.

Met de start van het winterwerk zijn er weer vele mogelijkheden om deze verbinding met God en met elkaar vorm te geven. Doet u / doe jij mee ?

Van harte uitgenodigd voor de dienst op zondagmorgen 17 september 2017, aanvang 9:30 uur. Ds. Van Beek zal onze voorganger zijn, medewerking wordt verleend door kinderkoor “Amazing Kids’.

Gerelateerde berichten