Het jeugdwerk is weer van start

zondag 7 oktober 2018

Het nieuwe seizoen is weer van start, alle jeugdclubs en catechistaties zijn weer begonnen. 

Jeugdclubs

Binnen de gemeente hebben we jeugdclubs voor alle jeugd van 6 jaar tot en met 18 jaar. Jij bent van harte welkom! We hopen je te zien op een van de clubavonden.

De Spoorzoekers
De Gangmakertjes is een gezellige club, bedoeld voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Elke dinsdagmiddag houden wij club in de jeugdzaal van 15.45 tot 17.00 uur.

De Schatgravers
Wij, De Schatgravers van de gemeente Maranatha, allemaal jongens en meiden in groep 6, 7 of 8. Elke woensdagavond houden wij club in de jeugdzaal van 18.45 tot 20.00 uur.

TOV12+
Wij zijn een club voor alle tieners die op de middelbare school zitten. Met elkaar praten over God, spellen doen, filmpie kijken en gezelligheid creëren zijn onze speerpunten voor die gezellige avonden. Nieuwsgierig? Iedere vrijdagavond gaat om 19.45 uur de jeugdzaal open en starten we met elkaar. Dit gaat door tot een uur of 21.45 uur, soms wat korter, soms wat langer!

O J'App
Gezellig met leeftijdsgenoten (15+) praten over het geloof kom dan naar O'Japp. We komen eenmaal in de twee weken op vrijdagavond of zondagavond bij elkaar vanaf 20.30 uur

Catechisatie

Binnen de gemeente zijn er diverse catechese groepen. Vanaf groep 8 kun je naar catechisatie.

Naast clubwerk organiseert het jeugdwerk van de Maranathakerk ook veel andere activiteiten. Zo is er jaarlijks een jeugdkamp en zijn er regelmatig te gekke activieiten. Ook organiseren we regelmatige speciale kerkdiensten gericht op jeugd en jongeren.

Gerelateerde berichten