Startweekend

zaterdag 24 augustus 2019

Startweekend
Jong en oud, klein en groot,  voor alle gemeenteleden geldt: zet zaterdag 21 september 2019 vast in jullie agenda!!! Nog even en dan begint het winterseizoen alweer. En net als voorgaande jaren organiseren we hieraan voorafgaand een gezellige gemeentedag.

Baggermuseum
’s Middags een gezellig uitje naar het Baggermuseum in Sliedrecht. Verzamelen bij het kerkgebouw: fietsers 12.50 uur, auto’s 13.30 uur.

Robinson feest
Voor de kinderen van groep 3 t/m groep 8 wordt een fantastisch leuk Robinson feest georganiseerd. Verzamelen bij het kerkgebouw om 15.00 uur.

Amerikaans buffet
Om 17.30 uur willen we met de hele gemeente, dus de kinderen, jeugd en volwassenen, eten in de kerkzaal. We houden dan een Amerikaans buffet.

Expeditie Robinson
De jeugd vanaf 12 jaar vertrekt na het eten rond 18.45 uur en gaan Expeditie Robinson doen bij de Merwelanden. Dit mag je niet missen!!!

Op zondagochtend 22 september staat de kerkdienst ook in het teken van het komend winterwerk. Iedereen van harte uitgenodigd!

Nog niet opgegeven voor het Startweekend op zaterdag 21 september?
Voor alle zaterdagactiviteiten graag vooraf opgeven. Dit kan via startweekend@hgmaranatha.nl of op zondag in de hal van de kerk. (Het uitgebreide programma komt in het Venster te staan.)

Let op: opgeven vóór 16 september!

 

Maranathakerk

Mattenbies 1
2957 RJ Nieuw-Lekkerland

Gerelateerde berichten