Nieuw: Koffietijd!

vrijdag 17 januari 2020

Hoe fijn is het om elkaar als gemeente nóg beter te leren kennen? En hoe leuk is het om dit te doen onder het genot van een bakkie koffie na de kerkdienst? En hoe gezellig is het als dit gewoon bij elkaar in de huiskamer kan? Maar… … hoe spannend is het als je niet weet met wíe je gaat koffiedrinken??!

Om dit te gaan ervaren organiseert de Activiteitencommissie op zondagochtend 22 maart iets nieuws: Koffietijd! In het volgende Venster en t.z.t. in de zondagsbrieven krijgt u hier nog de nodige uitleg over, maar we willen iedereen nu alvast warm maken voor deze leuke activiteit.

Wat is de bedoeling:

Binnenkort kunt u zich via een briefje of via de mail opgeven om hieraan mee te doen. U kunt dan een keuze maken uit verschillende opties, bijv. 1. Ik ontvang graag visite / 2. Ik ga graag bij iemand op visite / 3. Maakt niet uit.

Daarna zal de Activiteitencommissie een match maken van alle aanmeldingen, en krijgt u pas in de week vóór 22 maart te horen bij welk gezin u op de koffie verwacht wordt of bij wie uzelf op de koffie gaat.   

Durft u de ‘controle’ uit handen te geven?
Vast wel…

 

Gerelateerde berichten