Rommelmarkt Groot-Ammers

Zoek je een rommelmarkt in de buurt van Groot-Ammmers? Kom dan naar de rommelmarkt van de Maranathakerk in Nieuw-Lekkerland. Jaarlijks organiseert de kerk deze altijd goed gesorteerde rommelmarkt. Met de jaarlijkse rommelmarkt steunt de Hervormde Gemeente Maranatha diverse goede diaconale doelen. Daarnaast is gedeelte van de opbrengst bestemd voor de instandhouding van de eigen kerkelijke gemeente. De gehele markt draait op vrijwilligers.

Rommelmarkt in en rondom de Maranathakerk

Mattenbies 1
2957 RJ Nieuw-Lekkerland

Groot-Ammers

Groot-Ammers is een dorp ongeveer drie kilometer ten zuidwesten van Schoonhoven in de gemeente Molenlanden (voorheen Molenwaard), aan de Lek. Groot-Ammers ligt in de Alblasserwaard in Zuid-Holland.

Rommelmarkt

Ook in Groot-Ammers zelf zal op zaterdag 25 mei 2019 een rommelmarkt gehouden worden, georganiseerd door de Hervormde Gemeente uit Groot-Ammers. De openingstijden van deze markt zijn van 09.00 uur tot 14.00 uur.

Rommelmarkt 2019 Rommelmarkt zaterdag 13 april 2019

Inzamelen spullen rommelmarkt

Zaterdag 28 september 2019 tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u uw bruikbare rommelmarkt spullen weer inleveren. Dus wilt u weer spullen kwijt? Kom dan zeker langs met uw spulletjes. Tot aan de...

-