Rommelmarkt Kinderdijk

Zoek je een rommelmarkt in de buurt van Kinderdijk? Combineer een bezoek aan onze rommelmarkt met een bezoek aan Werelderfgoed Kinderdijk. De rommelmarkt van de Maranathakerk is op zaterdag 13 april 2019 open van 09.00 tot 15.30 uur en is gelegen op een aantal minuten rijden vanaf Kinderdijk. Jaarlijks organiseert de kerk deze altijd goed gesorteerde rommelmarkt. Met de jaarlijkse rommelmarkt steunt de Maranathakerk diverse goede diaconale doelen. Daarnaast is gedeelte van de opbrengst bestemd voor de instandhouding van de eigen kerkelijke gemeente. De gehele markt draait op vrijwilligers.

Maranathakerk

Mattenbies 1
2957 RJ Nieuw-Lekkerland

Kinderdijk

Kinderdijk is een dorp in Zuid-Holland, gelegen in de Alblasserwaard. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Molenlanden (voorheen Molenwaard). Kinderdijk bevindt zich op de plaats waar de Noord en de Lek samenkomen.

Rommelmarkt 2019 Rommelmarkt zaterdag 13 april 2019

Inzamelen spullen rommelmarkt

Zaterdag 28 september 2019 tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u uw bruikbare rommelmarkt spullen weer inleveren. Dus wilt u weer spullen kwijt? Kom dan zeker langs met uw spulletjes. Tot aan de...

-