Jeugdclubs

De Hervormde Gemeente Maranatha kent een bruisend jeugdwerk voor de jeugd van Nieuw-Lekkerland en omstreken met wekelijks jeugdclubs vanaf 6 jarige leeftijd.

De Spoorzoekers (voor kinderen van 6 tot 9 jaar)

De Gangmakertjes is een gezellige club, bedoeld voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Elke dinsdagmiddag houden wij club in de jeugdzaal van 15.45 tot 17.00 uur.

De Schatgravers (voor kinderen die in groep 6, 7 of 8 zitten)

Wij, De Schatgravers van de gemeente Maranatha, allemaal jongens en meiden in groep 6, 7 of 8. Elke woensdagavond houden wij club in de jeugdzaal van 18.45 tot 20.00 uur.

TOV12+ (voor jongeren op de middelbare school tot 15 jaar)

Wij zijn een club voor alle tieners die op de middelbare school zitten. Met elkaar praten over God, spellen doen, filmpie kijken en gezelligheid creëren zijn onze speerpunten voor die gezellige avonden. Nieuwsgierig? Iedere vrijdagavond gaat om 19.45 uur de jeugdzaal open en starten we met elkaar. Dit gaat door tot een uur of 21.45 uur, soms wat korter, soms wat langer! Er wordt voor limo en lekkers gezorgd. Een clubseizoen kost €25,-, maar om leuke uitstapjes en activiteiten te kunnen doen kan het zijn dat er om een (kleine) extra bijdrage gevraagd worden. Tot snel!

O J'App (voor jongeren van 15 jaar en ouder)

Gezellig met leeftijdsgenoten (15+) praten over het geloof kom dan naar O'Japp. We komen eenmaal in de twee weken op vrijdagavond bij elkaar vanaf 20.30 uur.

Ga je mee op reis? Boek je vlucht nu online!

De voorbereidingen voor het jaarlijkse jeugdkamp van de Maranathakerk zijn weer in volle gang. Op woensdag 20 mei 2020 hopen we met een grote groep jongeren tussen de 9 en 16 jaar weer te...

Knutselmiddag in voorjaarsvakantie

Schrijf alvast in de agenda!! In de voorjaarsvakantie en wel op woensdag 26 februari van half 3 tot 6 uur wordt er weer een knutselmiddag georganiseerd. Ben je tussen de 6 en 12 jaar kom...

-