Start winterwerk 'Het goede leven'

zaterdag 19 september 2020

Op zondagmorgen 25 september 2020 komen we als gemeente samen om met elkaar na te denken over het thema: ‘Het goede leven’. We staan stil bij Lucas 18: 18-27.

Wat wij over het algemeen onder een goed leven verstaan is in het licht van het Koninkrijk net even anders. We hopen niet alleen op een goede dienst, een goed jaar, maar zeker ook op een goed leven..., nu al en straks nog veel meer! 

Zoals u in het Venster van deze maand heeft kunnen lezen, verloopt het Startweekend dit jaar iets anders dan voorgaande jaren. Op zaterdag 26 september wordt er voor de kinderen en de oudere jeugd iets leuks georganiseerd. Daarover vindt u op deze website meer. Voor de volwassenen ligt dat nu toch even anders i.v.m. corona. Bij elkaar komen tijdens bijv. een gezellige high tea of een Amerikaans buffet is nu onverantwoord en niet te realiseren. Daarom heeft de Activiteitencommissie iets anders bedacht waarmee we het gevoel van gemeentezijn in deze moeilijke tijd toch kunnen versterken. Alles wat we hierover te melden hebben is: houd volgend weekend uw brievenbus goed in de gaten!

In ieder geval wensen we elkaar een heel goed startweekend toe.

Gerelateerde berichten